Advertisement

Izmire Meteor Mu Düştü - Son dakika haberi: İzmir'e meteor düştü iddiası - Meteor ... - İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Izmire Meteor Mu Düştü - Son dakika haberi: İzmir'e meteor düştü iddiası - Meteor ... - İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor.

Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu.

Nijerya'ya meteor mu düştü? | Meteor videosu gerçek mi?
Nijerya'ya meteor mu düştü? | Meteor videosu gerçek mi? from img.a24.com.tr
Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e meteor mu düştü ? Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık.

Son dakika egeye meteor mu düştü?

Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu.

Türkiye'ye Meteor Mu Düştü? - Teknoon
Türkiye'ye Meteor Mu Düştü? - Teknoon from tekno10.com
Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. O da düştü tam oldu. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde gökyüzünde beliren ışığın meteor düşmesi olduğu iddia edildi. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı.

İzmir'e Meteor mu düştü? İzmir'de gökyüzünden parlayan ...
İzmir'e Meteor mu düştü? İzmir'de gökyüzünden parlayan ... from cdn.haber.com
31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'e meteor mu düştü ? Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü?

Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor.

Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Posting Komentar

0 Komentar